Редактор: e-mail: Кадри 7/8 ТВСтотици българи тази вечер отново излязоха на площада

...
Редактор: e-mail: Кадри 7/8 ТВСтотици българи тази вечер отново излязоха на площада
Коментари Харесай

Стотици отново са на площада, за да отбележат 1 година от първия протест срещу правителството

Редактор: 

e-mail: 

Кадри 7/8 ТВ

Стотици българи довечера още веднъж излязоха на площада в София, с цел да отбележат 1 година от първия митинг против държавното управление. На 9 юли 2020 година хората желаеха оставките на ръководещите и основния прокурор.

" Една година по-късно настроението още веднъж е приповдигнато, макар че има малко по-малко хора ", сподели репортерката в Телевизия " 7/8 " Диана Ленкова, която се включи онлайн от площада.



Неин събеседник бе господин Стоянов, който тя показа като човек, който е протестирал тъкмо 365 дни от 9 юли до момента. " След една година мога да кажа, че се диша по-спокойно, по-свободно, по-чисто. Една от главните цели е реализирана - Борисов и неговата тайфа да не са към този момент във властта. Макар и постепенно и не с тези темпове, които искахме, само че се случи. Сега има длъжностен кабинет, който да им вади нещата. Но би трябвало да махнем и основния каскет, това ни е другата огромна задача ", сподели той в ефира.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР